Webinars

Join our webinars to hear helpful information about reliability and materials! Currently we are organising webinars in Finnish. If you are interested in attending a webinar held in English, please contact info@trelic.fi 

Webinaarisarja luotettavuudesta, vika-analyysistä ja materiaaleista

 

Haluaisitko oppia lisää luotettavuudesta sekä sen analysoinnista? Kuuntele alta webinaarisarja luotettavuudesta! Sarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi luotettavuuden määrittämistä sekä luotettavuuden analysointia. Toinen osa keskittyy vika-analyysiin ja sen merkitykseen osana luotettavuusanalyysiä. Kolmannessa osassa käsitellään materiaalien karakterisointia ja sen käyttöä luotettavuusanalyysin tukena. Jokainen osa toimii myös itsenäisenä kokonaisuutenaan.

Webinaarien kesto on 45 min. Webinaarien toteutuskieli on suomi (kalvot englanniksi).

 

Luotettavuusanalyysin ja testaamisen perusteet

Katso webinaarin äänite täältä!

Lisätietoja

Luotettavuuden merkitys osana tuotekehitystä on kasvanut viime vuosina valtavasti. Silti luotettavuutta ei usein huomioida riittävällä tasolla tuotekehitysprojekteissa. Tässä webinaarissa käydään läpi luotettavuuden peruskysymyksiä. Se auttaa sinua ymmärtämään luotettavuusanalyysin ja testaamisen perusteita sekä antaa työkaluja luotettavuuden optimointiin omassa työssäsi.

  • Miksi luotettavuusanalyysiä tarvitaan?
  • Rasitukset elinkaaren aikana ja kuinka ne muodostuvat
  • Testimenetelmät
  • Luotettavuusdatan analysointi

[collapse]

 

Vika-analyysi osana luotettavuuden analysointia

Katso webinaarin äänite täältä!

Lisätietoja

Luotettavuuden merkitys osana tuotekehitystä on kasvanut viime vuosina valtavasti. Samalla on kasvanut tarve ymmärtää, miksi tuotteet vikaantuvat. Tässä webinaarissa käydään läpi vika-analyysiä, joka on oleellinen työkalu luotettavuuden ymmärtämiseen ja parantamiseen. Webinaari auttaa sinua ymmärtämään vika-analyysin perusteita, yleisimpiä vikaantumisten aiheuttajia sekä valitsemaan sopivia analysointimenetelmiä.

  • Miksi vika-analyysiä tarvitaan?
  • Rasitukset ja vikamekanismit
  • Analysointimenetelmät

[collapse]

 

Materiaalien karakterisointi tuotekehityksen ja luotettavuusprojektien tukena

Katso webinaarin äänite täältä!

Lisätietoja

Tuotteet ovat useimmiten monimutkainen yhdistelmä eri materiaaleja, ja erityisesti muovien käyttö on runsaassa kasvussa. Materiaalien soveltuvuus tuotteeseen sekä ominaisuuksien muuttuminen ympäristön vaikutuksesta ovat asioita, jotka aiheuttavat tarpeettomia ongelmia tuotekehityksessä ja laadunvalvonnassa. Tässä webinaarissa käydään läpi materiaalien ominaisuuksien mittaamista (karakterisointia) ja miten tuotekehitysprojektit ja luotettavuusanalyysi voivat hyötyä siitä. Webinaari auttaa sinua ymmärtämään erilaisten materiaalien käyttäytymistä ja valitsemaan sopivia karakterisointimenetelmiä.

  • Erilaiset materiaalit ja miksi niiden karakterisointi on tärkeää?
  • Ominaisuudet ja karakterisointimenetelmät
  • Ympäristön ja vanhenemisen vaikutus materiaaleihin

[collapse]